Parteneri

Parteneriatul în cadrul proiectului este constituit din companii de renume si organizaţii non-guvernamentale:

 

Solicitant

Academia de Studii Economice din Bucureşti
Academia de Studii Economice din Bucureşti doreşte să rămână cea mai prestigioasă instituţie de învăţământ economic superior şi de administraţie publică din România şi să se califice printre primele universităţi din Europa, prin conţinutul şi modernitatea procesului de învăţământ, dinamismul inovării, implicarea în raporturi strategice de parteneriat cu mediul economic şi social, naţional şi internaţional.

 

Parteneri

PricewaterhouseCoopers (PwC)
Firmele din reţeaua PwC ajută organizaţiile şi indivizii să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o reţea de firme prezentă în 158 de ţări cu aproape 169.000 de specialişti dedicaţi oferirii de servicii de calitate de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri. În România angajăm în medie 60 de absolvenţi talentaţi în fiecare an şi ne propunem să fim un angajator de elită, oferind fiecăruia oportunităţile ideale pentru a-şi atinge potenţialul.

 

Voinea Business Development
Voinea Business Development oferă o gamă largă de servicii personalizate către clienţi instituţionali şi de afaceri: Studii de piaţă, calcularea cotelor de piaţă, analize de impact; Analiză şi previziune macroeconomică; Analize financiare, studii de fezabilitate; Training, Dezvoltarea resurselor umane; Organizare evenimente ştiinţifice, conferinţe, seminarii.

 

Asociaţia Grupul de Economie Aplicată (GEA)
GEA este o organizaţie non-guvernamentală independentă şi apolitică, fondată în 2004. Membrii fondatori sunt nouă tineri economişti plus Societatea Română de Economie (SOREC), care este o asociaţie profesională de renume (fondată în 1992) ce reuneşte câţiva dintre cei mai prestigioşi economişti care activează în domeniul cercetării şi în cel academic.